(foto) Noi “atacuri” în sectoarele Rîşcani şi Botanica. O Toyota şi un Lexus au rămas fără componente

Noi situaţii îngrijorătoare de spargere a unor automobile din capitală. Un nou caz a avut loc acum câteva ore în sectorul Rîşcani al oraşului. Proprietarul unei Toyota Avalon şi-a găsit maşina peste noapte “fără faţă”.

De pe maşina cu sistem de propulsie hibrid a fost furată bara de protecţie, grila radiatorului şi farurile. S-a mai umblat şi sub capotă, de unde s-au extras mai multe elemente din plastic, grila radiatorului, capace, etc.

Partea posterioară nu a fost afectată de mâinile răufăcătorului, însă s-a mai luat ceva din habitaclu – bateria pentru stocarea energiei regenerabile, care se află după bancheta din spate.

Interesant este că din nou, după o schemă deja aplicată în alte cazuri anterioare, hoţul îşi face acces în automobil doar după ce sparge geamul posterior al unei portiere.

FOTO: facebook.com/godzin.veaceslav

Încă un caz de furt de componente auto a fost dezvăluit în contextul celui de mai sus. A avut loc acum două săptămâni în sectorul Botanica al capitalei. De această dată un automobil de marcă Lexus a fost ţinta infractorilor.

Din nou, hoţul sau grupul de hoţi au luat partea frontală a maşinii şi careva componente de sub capotă. Potrivit informaţiilor, în habitaclu nu s-a intrat.

FOTO: facebook.com/Владимир Гайц

Unii conducători auto s-au arătat revoltaţi de aceste situaţii şi se întreabă de ce ar mai trebui să plătească impozite dacă tot trebuie să se protejeze singuri. De asemenea, alţii au propus ca poliţia capitalei să organizeze operaţiuni similare “Nopţilor Albe”, însă cu patrularea cartierelor pe timp de noapte. În caz că nu se va reacţiona la această cerere, un grup de voluntari va prelua situaţia în propriile mâini, în acest sens.

Vezi şi: (video) Mascaţii au reţinut un hoţ care a spart recent câteva automobile. Iată ce avea „în dotare”

Vezi şi: (foto) Un nou caz de furt de piese dintr-o Toyota Prius. Ce s-a întâmplat cu o maşină la Ciocana

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/