(video) Elemente de gimnastică artistică pe o trecere de pietoni din Chișinău. Șoferii nu prea au mai văzut așa ceva

Șoferii care au circulat zilele trecute prin centrul capitalei au putut fi martorii unei isprave mai puțin obișnuite în traficul din Chișinău.

Un tânăr care este cunoscut în mediul online pentru elementele de gimnastică artistică pe care le execută în diferite locații din Chișinău, a decis să treacă mai multe străzi pe trecerile pentru prietoni, doar că nu așa cum o facem noi de obicei.

Odată ce s-a inclus culoarea verde a semaforului destinat pietonilor, tânărul și-a luat viteză și a executat în fața șoferilor mai multe elemente de gimnastică artistică.

Șoferii au apreciat isprava lui Vladimir și l-au claxonat spre bucuria lui.

https://www.facebook.com/vova.gogu.1/videos/750574595479577/

Însă asta nu este singura dată când Vladimir a ales să treacă în stil de gimnast o trecere pentru pietoni din Chișinău. La sfârșit de mai, când ploile nu mai conteneau, tânărul a efectuat aceleași elemente chiar și pe timp de vreme proastă.

https://www.facebook.com/vova.gogu.1/videos/745232062680497/

Pentru mai multe filmulețe similare vă invităm să accesați pagina lui Vladimir. Pe acelaşi cont de TikTok este urmărit de aproape 50.000 de oameni!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/