(video) Este un real hotel vintage pentru maşini! Unul dintre cei mai vechi dealeri Cadillac îşi încetează activitatea

Unul dintre cei mai vechi dealeri ai mărcii Cadillac din lume, centrul auto Brown Brothers Cadillac, situat în oraşul Louisville din statul american Kentucky, a anunţat că se închide după peste 75 de ani de activitate!

Showroom-ul a fost fondat la sfârșitul anilor 1930 și este cunoscut, printre altele, pentru designul interior al încăperilor sale, unele care amintesc mai mult de un living într-o casă de lux sau o cameră de hotel, mai degrabă decât a unei întreprinderi comerciale.

https://www.youtube.com/watch?v=sjTTQyLuv3A

Potrivit The Drive, centrul auto a fost creat de frații Morris și Orville Brown, fiind numit inițial West Broadway Motors, iar ulterior redenumit în onoarea fondatorilor. Din 1989 centrul auto încă mai poartă titlul onorific de Cadillac Hall of Fame Master Dealer.

Pe pagina oficială de Facebook a companiei a apărut o notificare conform căreia clienţii sunt informaţii despre închiderea care va avea loc în ziua de 15 februarie, după mai bine de șapte decenii de funcționare. Din ce motive centrul auto își încetează activitatea nu se menţionează.

Colegii noştri de peste ocean sunt de părere că Brown Brothers ar fi putut astfel profita de compensațiile oferite de General Motors pentru refuzul de a face convertirea necesară pentru a vinde vehicule electrice.

Grupul auto american din toamna anului trecut a informat dealerii săi locali despre necesitatea de a începe pregătirile pentru reorganizare, ceea ce presupune investiții în instalarea stațiilor de încărcare, achiziționarea de echipamente noi și recalificarea personalului. Cheltuielile totale a fiecărui dealership, conform unor estimări, ar fi de 200.000 de dolari.

Ca alternativă, dacă nu sunt de acord, GM le-a propus dealerilor să nu mai vândă deloc mașini marca Cadillac și să primească unele despăgubiri pentru aceasta. După termenul limită de luare a unei decizii (sfârșit de noiembrie), s-a dovedit că aproximativ 17 la sută din dealerii (circa 150) din SUA au preferat să nu accepte ideea.

Potrivit The Wall Street Journal, cele mai multe dintre ele sunt angajate în vânzarea de maşini a altor mărci de sub aripa GM şi vând un număr relativ mic de Cadillac-uri. Cu toate acestea, aceşti dealeri vor primi între 300.000 şi peste un milion de dolari drept compensație, păstrându-şi dreptul de a vinde maşini noi şi second hand ale mărcii până la sfârşitul anilor 2021 şi 2024 respectiv.

Fă o călătorie virtuală prin showroom
(imaginile datează din noiembrie 2017):

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/