(video) Premieră: Ediţia limitată Mercedes‑Maybach S-Class Haute Voiture

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din concept în model de serie. Noua ediție limitată Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture este o piesă de colecție concepută pentru anumite ocazii. Îmbinând estetica prezentată la începutul acestui an, dar acum cu noi detalii de design meticuloase care ridică experiența clientului, Mercedes-Maybach a prezentat noul model pentru prima dată în cadrul unui eveniment din Dubai, pe 12 decembrie 2022.

Vehiculul a fost dezvăluit în urma unei prezentări de modă organizate de designerul de couture local Atelier Zuhra. Au fost invitați VIP, media și influenți.

Creat de cea mai specializată echipă de personalizare și măiestrie a Mercedes-Benz – Manufaktur din Sindelfingen – fiecare vehicul va avea o insignă în consola centrală care va sublinia numărul său în cadrul seriei unice de 150. La bază stă un Mercedes-Maybach S 680.

În conformitate cu Concept Haute Voiture, exteriorul mașinii este caracterizat printr-un finisaj exclusiv de vopsea în două tonuri: o combinație de metallic nautical blue deasupra, cu un ton ușor shimmering rose în secțiunea inferioară și jante în acelaşi albastru metalizat. O altă caracteristică este iluminarea surround cu proiecție animată: când ușile sunt deschise, desene animate Mercedes-Benz sau Mercedes-Maybach, care utilizează tehnologia LCD, îşi fac elegant apariţia.

Exteriorul este transpus fără efort în interiorul vehiculului prin utilizarea extinsă a tonurilor dark nautical blue şi rose gold, cu cristale suplimentare și accente în alb opal lucios. Interiorul prezintă cea mai rafinată atenție la detalii, subliniind perfect inspirația sa Haute Couture. O țesătură bouclé de înaltă calitate, inspirată de modă, rămâne o constantă pe tot modelul, în nuanțe de albastru, bej, auriu roz și auriu, cu detalii suplimentare complexe prezentate în husele scaunelor și pernele. 

Inserţii din piele albă cristalină îmbrățișează pasagerii în console, uși și perne. Covoraşele sunt realizate din in și mohair. Cupele de șampanie celebre ale modelului sunt de asemenea în rose gold şi contrastează cu o insignă Haute Voiture în panourile uşilor posterioare. De asemenea, original pentru mașina de serie sunt nişte conducte de piele albastră pe console.

Încă ceva: Sistemul de infotainment MBUX preia exclusivitatea splendidă a interiorului. Norii strălucitori și o varietate de accente în rose gold strălucitor subliniază atmosfera de podium. În meniul de selecție a profilului, șoferul este întâmpinat cu o floare de magnolie și particule strălucitoare. Douăsprezece avataruri diferite sunt împodobite cu accesorii fine și îmbrăcate elegant, de exemplu într-o jachetă, frac sau rochie de seară.

Pentru a completa experiența Maybach, S-Class Haute Voiture va fi însoțit de o cutie cadou realizată manual, numerotată, alături de un model la scară și un breloc. În plus, o husă specială pentru mașină cu sigla Maybach și Haute Voiture va fi oferită clienților.

Şi o colecție de genți va însoți mașina de serie, vândută cu amănuntul la începutul anului 2023 în magazinele fizice și online Maybach Icons of Luxury. Disponibil în diferite stiluri și dimensiuni într-o serie limitată, articolele vor fi compuse din materiale selectate prezentate în interiorul vehiculului, combinând extravaganța Haute Couture cu măiestria detaliată.

Preţul automobilului nu a fost comunicat deocamdată.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/