(video) Exces de autoritate în trafic? Cum a fost surprins că rulează un moldovean la volanul unui VW Touareg

Un alt filmuleţ devine viral în spaţiul online din Moldova. Publicat din numele unei pagini, care nu indicat mai multe detalii, acesta arată acţiunile unui şofer total iresponsabil, filmate de un pasager care se pare că este de acord cu tot ce se întâmplă şi încă îi pare amuzant.

Conducătorul unui SUV de model VW Touareg a încălcat în flagrant şi intenţionat mai multe reguli de circulaţie, deplasându-se pe un drum public cu viteză sporită, depăşind mai multe autovehicule şi punându-i în situaţii de risc pe mai mulţi participanţi la trafic.

Pe o distanţă de câteva sute de metri şoferul în cauză şi-a permis să ocupe tot mijlocul carosabilului, fiind chiar şi foarte aproape să realizeze o coliziune frontală, însă acest lucru nu l-a putut opri din a continua neregulile. Să sperăm că bărbatul îşi va da seama că ceea ce face nu este bine şi că acea cruciuliță prinsă de oglindă nu-l va putea mereu apăra de rele…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

https://autoblog.md/video-cazul-soferului-care-circulase-cu-180-km-h-pe-serpentinele-dinspre-hincesti-ce-spune-politia/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/