(video) Ești îndrăgostit de model? Premiera Skoda Octavia facelift este la o săptămână distanță

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Skoda a anunțat ziua premierei modelului actualizat Octavia. Premiera globală digitală este programată chiar pentru 14 februarie. Până atunci, ne prezintă designul exterior prin niște schițe oficiale.

A patra generație modernă continuă moștenirea modelului iconic al mărcii, care s-a vândut în peste șapte milioane de unități de momentul relansării în format contemporan în 1996. Această ultimă iterație introduce un exterior rafinat cu faruri noi, bare de protecție reproiectate și o grilă de radiator actualizată.

Acum, la a patra generație, Octavia urmează să-și primească faceliftul la patru ani după începerea producției. Modelul va continua să fie disponibil atât în format liftback, cât și break (Combi). În plus, seria reîmprospătată va include versiunile Sportline și RS. 

Pe mașină se vor putea instala faruri LED Matrix avansate de a doua generație, cu o nouă semnătură luminoasă, concepute pentru a oferi o iluminare superioară a drumului. În plus, acestea acum încorporează Crystallinium, un element cristalin unic care conferă o nuanță albastră distinctivă în interiorul blocului optic.

Se mai poate observa o reproiectare ușoară a stopurilor, a elementelor de pe hayon (linia continuă fiind împărțită acum în trei segmente), forma lor generală rămânând aceeași.

Cmentariile sunt închise