(video) Experiment nebun: Va rezista sau nu un VAZ-2107 dacă în habitaclu îi vor fi lansate focuri de artificii

Chiar ne gândeam: va ajunge oare cineva să facă şi asta? Răspunsul a venit fără să-l aşteptăm şi nu am rămas uimiţi când am aflat că la fel din Federaţia Rusă, ţara în care se pot întâmpla lucruri care mai de care nebune.

Populara echipă de entuziaşti auto „Garage 54” din Novosibirsk au decis să afle dacă va rezista o maşină, în cazul în care în habitaclu îi vor fi lansate focuri de artificii! “Protagonist” al experimentului a fost evident un vehicul de producţie autohtonă – un VAZ-2107.

Pentru ca experimentul să nu se transforme într-un dezastru total, motorul și transmisia, precum și întregul interior, împreună cu toate componentele electrice, au fost înlăturate din mașină. De asemenea, au decis să aprindă cutia cu focuri de artificii nu într-un garaj, ci pe un poligon undeva în afara limitelor orașului.

Cutia cu artificii a tras 16 focuri destul de puternice, toate făcând un adevărat show de lumini în habitaclu. Surprinzător, dar mașina aproape că nu a avut de suferit: doar acoperișul a fost ușor deformat de la împușcăturile verticale, dar geamurile au rămas pe loc, iar elementele caroseriei rămase au supraviețuit.

Vezi şi:

(video) Dacă îi betonezi motorul, se va porni? Dacă îi pui roţi de beton, va merge? Vezi nişte experimente cu Jiguli-uri

(video) Va porni o Lada după şase luni petrecute sub apă? Experiment în Rusia

https://autoblog.md/video-experiment-nebun-un-rus-a-ingropat-trei-masini-si-le-a-dezgropat-peste-un-an-ca-sa-vada-care-porneste/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/