(video) Feriţi-vă de această maşină şi de cel care o conduce! Doar priviţi în ce situaţie periculoasă vă poate pune

Mai multă lume este de părere în spaţiul online că angajaţii INSP ar trebui să lase sfaturile, recomandările şi avertizările pentru că acestea nu au vreun efect pozitiv pe care societatea să-l simtă.

În schimb, ar trebui să se apuce la propriu să-i vâneze pe acei şoferi cărora le este în cot de toate postările sau campaniile de condus în siguranţă lansate de inspectorii de patrulare şi care la propriu încalcă regulile de circulaţie elementare.

Să presupunem că cel din spatele volanului maşinii din imagini real se grăbea, avea o urgenţă, se mai întâmplă, însă nici chiar aşa: să ieşi la depăşire pe contrasens, peste linia continuă, cu viteză excesivă, în condiţii de iarnă şi carosabil alunecos, punând în pericol viaţa şi sănătatea altor doi participanţi la trafic dacă nu a sa… NU! Nu e corect aşa!

 

Acum jumătate de oră în urmă, datorită reacției prompte am evitat producerea unui accident rutier din cauza unui șofer iresponsabil care face depășiri periculoase în zone unde este interzis depășirea, dacă nu frânam să intre înapoi pe banda din dreapta sigur implica minim două mașini într-un accident, cei mai grav că acești oameni implică în accidente oameni nevinovați care se deplasează regulamentar. Păcat că nu mai eate posibilitatea pentru ai trage la răspundere pe acești oameni pentru a preveni accidentele pe drumurile din Moldova. Posted by Vladislav Gaitur on Friday, 12 February 2021

Şi pentru că nu putem fi noi agenţi constatatori şi judecători, ci doar cititori indignaţi care caută dreptate, lăsăm aici aceste imagini video în speranţa că INSP se va autosesiza şi se va convinge că automobilul din imagini poartă plăcuţe cu numerele WXP 50. Mai departe, cine trebuie, ştie bine ce are de făcut.

https://youtu.be/BFnLChXGjCc

Cmentariile sunt închise