(video) Volvo Trucks lansează o nouă generație de autocamioane, patru deodată, printr-o reclamă spectaculoasă

Volvo Trucks introduce patru autocamioane noi, cu accent puternic pus pe mediul de lucru al șoferului, pe siguranță și productivitate. Cele patru autocamioane de nouă generaţie pentru transportul de mare tonaj – Volvo FH, FH16, FM și FMX – reprezintă aproximativ două treimi din livrările Volvo Trucks.

Special pentru premiera acestor vehicule a fost realizat şi un spot incredibil, în stilul companiei, unul care bate noi recorduri. Pentru a demonstra puterea și fiabilitatea celor patru vehicule noi, Volvo a construit din autocamioane un turn impresionant, de 15 metri înălțime și 58 de tone greutate, stivuind cele patru autocamioane noi unul peste altul! Iar președintele Volvo Trucks Roger Alm a stat deasupra.

În industria autocamioanelor, lansarea unui model nou constituie un proiect de proporții. Dar lansarea concomitentă a patru autocamioane este aproape fără precedent. Când și-a reînnoit întreaga gamă de autocamioane de transport de mare tonaj cu cabină avansată, Volvo Trucks a ales o altă abordare.

Filmul neobișnuit este realizat în plină noapte și începe prin a prezenta turnul format din autocamioane ca un monolit imens care strălucește în depărtare. Pe măsură ce perspectiva se restrânge, vedem lupi în prim plan și distingem profilul unei femei la volan. Când filmul ajunge în punctul culminant, susținut de fum și efecte de iluminare, vedem că bărbatul care stă în vârful turnului de autocamioane este de fapt președintele Volvo Trucks, Roger Alm.

Lansarea filmului a avut loc cu o zi înainte de lansarea oficială a gamei de autocamioane pentru transport de mare tonaj cu cabină avansată, în Europa, gamă care include modelele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX.

“Aceasta este cea mai mare lansare a noastră la Volvo Trucks. Aceste modele vor avea un impact uriaș asupra profitabilității și capacității clienților noștri de a concura atât în mediul de afaceri, cât și pentru cei mai buni șoferi. M-am obișnuit să fiu în vârf, dar, chiar și pentru mine, să fiu filmat în vârful turnului format din autocamioane a fost cu siguranță o zi neobișnuită la serviciu. Să spunem că am un anumit respect pentru înălțimi. Sunt un tip cu picioarele pe pământ”, a spus Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

Markus Wikström, inginer Volvo Trucks

Filmul a fost realizat încă la sfârșitul anului 2019, pe un teren de testare în afara orașului de origine a companiei Volvo, Göteborg, în Suedia. Atât turnul format din autocamioane, cât și majoritatea efectelor vizuale sunt reale, inclusiv fumul și luminile, pe care le dezvăluie filmarea realizată din culise!

“A fost nevoie de aproximativ o lună pentru a proiecta și a construi turnul și pentru a ne asigura că prezintă siguranță la deplasare. În esență, acest lucru a fost posibil grație autocamionului robust pentru transportul de construcții, Volvo FMX, și noi sale punți tandem de 38 de tone, capabilă să suporte greutatea celorlalte autocamioane. Dar a necesitat, de asemenea, o viteză și o deplasare constantă, oferite de tehnologia Direcția dinamică Volvo și de către un șofer profesionist de autocamion”, a declarat Markus Wikström, inginer la Volvo Trucks și parte a echipei de inginerie din spatele turnului de autocamioane.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ireal-un-singur-camion-volvo-putut-trage-un-autotren-cu-o-greutate-de-750-de-tone/

https://autoblog.md/video-o-solutie-premiera-camioane-volvo-fh-vor-transporta-piatra-de-calcar-fara-sofer-dintr-o-cariera-din-norvegia/

0https://autoblog.md/video-moment-emotionant-volvo-trucks-adus-unui-copil-cea-mai-mare-masina-pusa-vreodata-intr-o-cutie/

Cmentariile sunt închise