(video) Filmare virală din Chișinău: Un pieton, la un pas de a fi călcat de o ambulanță

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pieton pus în pericol de o ambulanță
Pieton pus în pericol de o ambulanță

Situație periculoasă și în același timp revoltătoare, surprinsă astăzi de o cameră de bord. Pe bd. Moscova din sectorul Rîșcani al capitalei, un pieton a fost la un pas de a fi călcat de o ambulanță. Din fericire primejdia a trecut la limită.

Totul s-ar fi întâmplat și din cauza unui câmp vizual limitat. Conducătorul SUV-ului negru a efectuat o manevră nesemnalizată și a schimbat banda în apropierea trecerii pietonale, blocând astfel observarea pietonului de către șoferul ambulanței. Poate dacă Toyota ar fi stat pe banda inițială, această ambulanță ar fi oprit în spatele său?

De cealaltă parte, conducătorul ambulanței la sigur a văzut celălalt pieton care traversa strada pe contrasens. Însă oricum, grăbit fiind, a călcat acceleratorul în speranța că va reuși să se strecoare. Deținătorul camerei de bord nu a menționat dacă ambulanța avea măcar sirena conectată. Dar răspunsul ar fi nu, căci pietonii ar fi reacționat corespunzător.

VIDEO: facebook.com/moraruroman91

Vezi și: (video) Momentul accidentului cu ambulanță din centrul Chișinăului, produs azi înainte de ora amiezii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise