(video) Filmarea virală cu un bărbat care duce un indicator şi dispare după colţ. Explicaţia poliţiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum o săptămână au devenit virale în spațiul online următoarele imagini. Pe bd. Negruzzi, un bărbat a fost văzut cum cărase un pilon de îngrădire din metal şi, fiind instabil în mers, a urcat într-un troleibuz.

Conform datelor pe care le deţinem, tipul a fost ulterior identificat de poliţie şi documentat. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani din Sîngera, iar pentru luarea fără permisiune a bunului public a fost sancţionat contravenţional.

Iar acum câteva ore a devenit mai pe larg distribuit următorul filmuleţ. În context s-a făcut o referinţă indirectă la cazul descris mai sus, iar în unele postări s-a afirmat că iată, deja se fură ziua-n amiaza mare şi indicatoare rutiere.

Contactată pentru o reacţie, Poliţia Capitalei ne-a comunicat următoarele:

„Politia Capitalei s-a autosesizat în baza secvenței video apărute pe o rețea de socializare, unde un bărbat merge cu un pilon cu indicator rutier. În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că indicatorului rutier i-a fost schimbată amplasarea de către reprezentanții Administrației Publice Locale în urma unui accident rutier, iar de atunci acesta a fost observat de mai multe ori la sol pe strada Titulescu. În câteva ore de la sesizare, indicatorul a fost instalat înapoi, corespunzător normelor.”

Svetlana Scripnic, ofițer de presă

Şi că tot vorbim despre piloni în acest articol, un cititor ne-a expediat câteva fotografii cu priveliştea pe care a descoperit-o astăzi în sensul giratoriu de lângă SA “Topaz”. Deocamdată nu am putut afla cauza oficială a prăbușirii acestui stâlp de iluminat cu indicator ataşat, însă bordura deteriorată ar spune că a avut loc un accident rutier.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/