(video) Filmul Gran Turismo va rula în cinematografele din Chişinău începând cu ziua de joi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pelicula Gran Turismo va putea fi vizionată şi în Republica Moldova, începând din 24 august, chiar dacă premiera-i internațională a avut loc acum două săptămâni. Este un film interesant atât pentru iubitorii de maşini de curse, cât şi a sporturilor care le implică.

Filmul Gran Turismo arată povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de simulatorul video Gran Turismo (un exclusiv pentru Play Station), Jann câștigă o serie de competiții virtuale organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei mașini de curse reale și îi dă șansa să participe la curse oficiale.

Este un film bazat pe o poveste reală incredibilă și inspirată a unei echipe de (consideraţi) outsideri – un jucător care luptă pentru succes, un fost pilot de curse care a eșuat în carieră și un director idealist din motorsport – care riscă totul pentru a se confrunta cu cel mai de elită sport din lume.

Implică actori celebri precum Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Djimon Hounsou şi alţii. Potrivit pentru copiii cu vârstă 12+. Ratingul IMDb îi este de 7.3/10!

Cmentariile sunt închise