(video) Florida: În timp ce unii oameni au încercat să-și ”sigileze” mașinile scumpe, alții le-au lăsat în voia sorții

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Uraganul Milton a atins ţărmul din Florida, a anunţat Centrul american pentru uragane (NHC). Uraganul descris inițial drept extrem de periculos, căruia i s-a atribuit o categorie maximă 5 (cea mai înaltă pe scara Saffir-Simpson, cu vânturi de până la 270 km/h), a ajuns pe coasta de vest a peninsulei spre seara zilei de miercuri, dar a scăzut din intensitate și s-a transformat într-unul de categorie 3.

La această oră este activ în centrul Florida, iar vânturile ating coasta de est, fiind formate și câteva tornade. Ploile foarte abundente și vânturile dăunătoare continuă în mare parte în Florida centrală. Avertizările de inundații rămân în vigoare. Meteorologii se aşteaptă ca Milton să îşi menţină forțele pe măsură ce traversează peninsula.

Ultimele informații spun despre distrugerea a cel puțin 125 de case, decesul a cel puțin două persoane, iar peste două milioane de locuitori nu au electricitate.

Fiind al treilea cel mai populat stat american, într-un mod evident mașini scumpe nu au cum să lipsească din garajul multor oameni. Iar unii dintre ei au decis să încerce să-și protejeze bogăția de intemperii ”în fel și chip”. Iată un exemplu viral.

@gucci_lemon_reloaded

Didn’t expect my video to blow up. Storm should be hitting us Wed into Thurs. Stay tuned for part 3.

♬ original sound – Gucci_lemon_reloaded

De asemenea, până când uraganul Milton a atins țărmul, autoritățile au emis multiple avertizări de auto evacuare, iar ulterior chiar ordine pentru cei care au rămas cu speranța că nu li se va întâmpla nimic.

În ultimul caz, localnicii s-au văzut nevoiți să lăse în urmă tot ceea ce nu puteau lua, printre care și automobile sport scumpe. Unii chiar organizând parcări în aer liber, dar la distanță de ceea ce ar putea cădea peste mașini.

Totodată, dealeri de mașini scumpe încearcă să le țină la adăpost și chiar au încărcat la limită unele showroomuri cu acestea.

@charliegillespie_

They do look insane all together😮‍💨 | This is what it’s like packing an 11 car showroom with 18 cars for a hurricane. #hurricanemilton #sportscars #hurricaneprep #formulamiami #dealership #carbuying #ferrari #lambo #porsche #showroom

♬ original sound – Charlie G

Vezi și: (video) SUA: Cum un Rivian parcat afară a supraviețuit uraganului Helene, iar o Tesla în garaj nu

Cmentariile sunt închise