(video) Folosești o cameră de bord doar sub parbriz? Iată de ce, mai ales în Moldova, trebuie să ai una şi în spate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deşi este deja o situație depăşită de timp, un cititor AutoBlog.MD a considerat că este de cuviință să ne expedieze acum momentul producerii accidentului în lanţ în care s-a pomenit. Însă în context, ţine mai mult să scoată în evidență şi să remarce utilitatea camerei de bord posterioare.

„Bună, aș dori să mă împărtășesc și eu cu o situație întâlnită în trafic, care ar trebui să amintească tuturor despre importanța atenției în trafic. În cazul meu, am fost tamponat violent din spate, în timp ce staționam în ambuteiaj, de către un conducător care stătea cu ochii țintiți în telefon (n.r. observând prea târziu cât de repede s-a apropiat de coloană). În rezultat, patru mașini au fost avariate în lanț.

Totodată aș dori să accentuez importanța camerei din spate pentru a demonstra vinovăția celui din urmă, care a fost recunoscut într-un final vinovat pentru toate mașinile accidentate din cauza gravității încălcării.”

Accidentul chiar a avut loc în seara zilei de miercuri, 14 iunie, pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani. S-a soldat doar cu pabuge materiale, fără victime.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise