(video) Ford: Noul Ranger este gata şi participă într-o ultimă fază de teste

Divizia europeană a companiei Ford a făcut publice primele imagini cu noua generație Ranger! În sfârşit, după 10 ani de existență a celui actual, noul model vine pe piaţă în 2022!

Maşina în sine este gata din punct de vedere tehnic şi al designului exterior, inspirat din cel al noului F-150, însă în această perioadă şi până la premieră mai participă într-o sesiune de teste sub camuflaj.

Producătorul afirmă la acest moment doar următoarele: “Dezvoltat pe baza nevoilor clienților noștri, noul Ranger va avea același ADN dinamic și specific acestui model, inclusiv caracteristici superioare de off-road”. Asta ne-ar spune că structura tip cadru, puntea spate solidă și mai multe variante de cabină vor fi păstrate.

“Noul model se dorește a fi cel mai avansat și conectat Ranger construit vreodată de Ford”. La acest capitol vorbim atât despre sistemul multimedia, cu funcționalități online largi, cât și despre sisteme de securitate noi care, în ciuda tendințelor de ultimă oră, aşa şi nu au fost introduse pe actualul pickup.

Ca parte a unui parteneriat dintre Ford şi VW, după premiera lui Ranger va urma cea a primului produs care rezultă din înţelegere – noul Amarok. Ford este responsabil pentru dezvoltarea unei familii comune, iar pickup-urile vor împărți platformele și motoarele. Ambele maşini vor fi produse la o fabrică a Ford din Africa de Sud.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Ford Ranger RAPTOR

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/