(video) Gata de sezonul estival! Noul Morgan Plus Four facelift păstrează motorul de BMW

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cel mai conservator producător auto din lume a introdus un facelift pentru modelul Morgan Plus Four. Și este vorba despre un facelift vizual, căci platforma mașinii de nouă generație este nouă, iar upgrade-uri de ordin tehnic au apărut în 2022.

Caracteristici cheie:

  • Principala schimbare vizibilă este noul echipament de iluminat. Farurile LED originale sunt mai mari (opt inchi în diametru în loc de șapte). Acum integrează atât semnalizatoare, cât și lumini anti ceață, fiind curățată astfel fața mașinii. Stopurile au fost reproiectate într-un mod similar: acum există doar două elemente rotunde în loc de patru. Toate aceste corpuri de iluminat sunt și mai performante.
  • Tehnologia de fabricare, formare la rece a aripilor din aluminiu a fost schimbată, ceea ce a făcut posibilă reducerea razelor de curbură, deși la prima vedere acest lucru nu este vizibil. Splitterul frontal și difuzorul posterior au fost reproiectate. Platformele pentru atașarea plăcuțelor de înmatriculare au fost reduse. Noile oglinzi cu carcase din aluminiu sunt montate pe brațe mai înalte. Un nou model de insignă prezintă propriul font H.F.S. Bold al lui Morgan.
  • În cabină, iluminarea interioară a fost extinsă, iar sistemul audio Sennheiser are difuzoare suplimentare sub scaune și difuzoare convenționale cu specificații superioare în interiorul ușilor. Volumul sistemului este mai mare. Iar semnalul recepționat de Bluetooth este mai larg. Oglinda retrovizoare interioară este din aluminiu, nouă. Mai calitativ este monitorul LCD de pe bord. Cheia mașinii este la fel nouă.
  • Morgan Plus Four este propulsat în continuare de un BMW B48 turbo de doi litri (258 CP/350 Nm). La alegere este o cutie de viteze mecanică în șase trepte sau un ZF în opt trepte. Viteza maximă e limitată în ambele cazuri la 240 km/h. Accelerația 0-100 km/h o realizează în 5.2/4.9 secunde. Tracțiunea este pe puntea din spate.
  • Pentru prima dată este oferit un opțional Dynamic Handling Pack. A fost dezvoltat în colaborare cu Nitron. Pachetul include alte arcuri, amortizoare reglabile și o bară stabilizatoare pe puntea din spate.

Producția de Morgan Plus Four 2024 va începe în luna mai. În Anglia, prețurile încep de la 62.500 de lire sterline, indiferent de cutia de viteze. Garanția mașinii este de trei ani. Ofertele de personalizare sunt practic nelimitat.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise