(video) Genesis îşi anunţă transferul pe electromobilitate

Marca Genesis, care a apărut pe piaţă din 2015 şi este relativ tânără, a anunţat în cadrul unui eveniment virtual global că se pregătește pentru transferul produselor sale doar pe propulsie electrică. Pe scurt spus – Genesis devine un producător de maşini electrice.

Noile vehicule ale mărcii vor fi pur electrice începând cu 2025, deci din acest an vor fi produse doar electromobile. Pentru a pune în aplicare şi a face această transformare, Genesis se va concentra pe o strategie de electrificare dublă, una care implică vehicule electrice atât cu pile de combustie, cât şi cu baterii!

Genesis spune că va depune un efort în dezvoltarea tehnologiilor electrice pure, cum ar fi sistemele noi cu celule de combustie cu putere mai mare și sistemele electrice care contribuie la îmbunătățirea eficienței. În plus, Genesis se va dedica construcției unei tehnologii de nouă generație care va putea scoate o performanță şi în acelaşi timp o eficiență mai mare din bateriile litiu-ion!

Alături de strategia de electrificare dublă, Genesis este primul membru al Hyundai Motor Group care și-a anunțat obiectivul de a fi un brand neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2035. Intenționează să facă tranziția îndrăzneață pentru a-și inova întregul lanț valoric, începând cu materii prime, vehicule și piese, până la toate platformele de lucru și fabricile de producție.

Pentru a deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, Genesis se va stabili ca o marcă de vehicule cu 100% zero emisii până în 2030. Planurile prevăd formarea unei game electrice formată din opt modele, toate care vor ridica vânzările companiei la 400.000 de unităţi pe an, cel puţin.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/