(video) GENEVA 2019: Premieră – ediţia limitată Dacia Ultimate. Ce noutăți aduce

0

La Geneva Motor Show, Dacia a prezentat ediţia limitată Ultimate sau numită Techroad în unele țări. Ediţia specială cross-range este disponibilă atât pentru Duster şi Logan, cât şi pentru familia de modele Stepway – Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker, în două culori noi: Fusion Red și Highland Grey.

De asemenea, Dacia a găsit oportunitatea perfectă de a prezenta noile sale motorizări 1.3 TCe 130 GPF și 150 GPF pentru noul Duster. Această nouă generație de motoare pe benzină combină ultimele inovații ale Alianței Renault-Nissan pentru a oferi cele mai înalte cerințe în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea.

Seria limitată Ultimate (sau Techroad în funcție de țară) aduce inserţii de culoare roşie la exteriorul vehiculelor (pe liniile corpului, carcasele oglinzilor retrovizoare şi pe pragurile laterale), precum şi la interior pe panourile ușilor, deflectoarele de climatizare, pe tapiţeria cu materiale textile specifice, cât şi pe covoraşele de pe podea.

Cabina unor astfel de maşini va avea un aspect confortabil, cu nuanțe în culorile light grey şi muted red, creând un contrast cu tabloul de bord finisat în culoarea întunecată dark carbon.

De asemenea, Dacia va oferi pe aceste maşini nişte jante speciale din aliaj, cu inserţii de culoare roşie şi finisate bi-ton Silver Grey/Erbe Grey. Măsoară 16 inci sau 17 inci pe Duster.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Noua Dacia Duster 1.5 dCi 4×4

Această ediţie limitată de maşini se va mai deosebi printr-un nivel de echipare bogat, cu tehnologii utile Dacia, cum ar fi: o cameră și senzori de parcare spate, sistem de climatizare automată, un card hands-free și un pachet City Plus Pack doar pe Duster, care include un sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, camere multi-view şi sistemul multimedia Media Nav Evolution cu suport Apple CarPlay şi Android Auto.

Noua ediţie Ultimate va fi lansată pe piaţă în scurt timp, în Europa şi în alte 44 de ţări în care se comercializează maşinile Dacia.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata