(video) Gestul teribil al unui tânăr! După ce a primit în dar un BMW a încercat să-l “înece” într-un râu

Un tânăr în vârstă de 18 ani din India a primit în dar cu ocazia majoratului un BMW Seria 3 nou-nouţ, însă aproape îndată, în semn de protest, a mers şi a încercat să scape de el într-un râu. Totuşi, imediat a sărit însuşi în apă şi a încercat să-l salveze, însă a fost prea târziu.

După cum şi-a explicat mai târziu gestul, părinţii nu au ghicit cu darul: de fapt îşi dorea un Jaguar, iar bavarezul pe care l-a primit în loc l-a supărat rău de tot.

Vezi şi: (video) Ghinion pentru un muncitor care evacuează maşinile. A scăpat un Ford în apă

Compilaţia de imagini ne arată cum tânărul teribilist lasă automobilul să meargă în apă, dar în ciuda eforturilor depuse de iniţial el nu a reușit să scape de cadoul nedorit atât de ușor. Curenţii de aer au dus maşina şi au oprit-o pe o mică insulă unde apa nu era adâncă.

Văzând ce se întâmplă, mai mulţi localnici au sărit în râu “să salveze pasagerii”, iniţial gândindu-se că cineva chiar ar fi existat încă în viaţă în cabină, însă s-au convins în cele din urmă că nu era aşa. Încercând să tragă maşina la mal au realizat complet planul iniţial al băiatului: aceasta s-a scufundat complet.

Potrivit informaţiilor din presa locală, poliţia a confirmat că acest incident a fost făcut intenţionat, dar nu a deschis nici un dosar pentru că tânărul are careva tulburări psihice şi în unele cazuri poate deveni agresiv. În prezent el participă la un curs de terapie, astfel încât s-a decis să nu se depună vreo plângere împotriva lui.

În India, modelele BMW costă în jur de 3.5 milioane de rupii (49.000 de dolari), în timp ce Jaguar-urile în jur de 5 milioane de rupii (70.000 de dolari).

Vezi şi: (foto/video) Aţi ajuns cu maşina în apă şi vă scufundaţi. Iată ce trebuie să faceţi pentru a supravieţui

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/