(video) Greu de crezut din prima! Noua casă pe roţi Adria Supersonic are la bază un Mercedes-Benz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania slovenă Adria Mobil, unul dintre constructorii lideri europeni de rulote şi case pe roţi, a prezentat de curând noul model Supersonic. Din prima nu ai crede că la bază are cel mai nou Mercedes-Benz Sprinter și asta pentru că l-au făcut de nerecunoscut.

Doar steaua Mercedes-Benz de pe grila radiatorului și planşa de bord din cabină scot la iveală ce fel de mașină se ascunde sub o caroserie complet nouă. Iar pentru a face interiorul mai spațios, creatorii au adăugat cea de-a treia osie pe șasiu.

Noul Supersonic poate fi comandat în două versiuni de lungime: de 7.8 metri cu până la cinci locuri de dormit şi o greutate de 4.5 tone sau de 8.9 metri cu până la cinci locuri de dormit şi o greutate de 5.5 tone. În lăţime măsoară 2.320 mm, iar în înălţime – 2.960 mm. Are integrat un rezervor pentru apă proaspătă de 150 de litri, podeaua este la un singur nivel în toată cabina, iar opţională este o copertină exterioară.

Interiorul se distinge prin finisaje scumpe și de înaltă calitate precum piele, lemn, metal, etc. Scaunele frontale au centuri de siguranță integrate şi pot fi întoarse spre habitaclu când maşina e parcată. Acestea, împreună cu două canapele laterale şi o masă ce poate fi aranjată în mijloc, formează o zonă de luat masa.

În partea de mijloc a cabinei există o bucătărie compactă cu toate echipamentele necesare (inclusiv frigider), o baie cu duș, numeroase spații de depozitare și, în spatele unei uși separate, se găseşte dormitorul principal cu două sau trei locuri (1.500 x 1.950 mm sau 2.050 x 830 mm). Încă două paturi pot fi aranjate sub un acoperiș înalt în partea frontală a cabinei. În total sunt disponibile la alegere şase variante de tapiţerie din piele sau textilă.

Toate funcțiile și sistemele electronice ale casei pe roţi pot fi controlate printr-o telecomandă fixă ​​din cabină, ori printr-o aplicaţie mobilă personalizată. Deocamdată singura opţiune anunţată pentru a fi montată sub capotă este motorul original Mercedes-Benz, un turbodiesel de 2.0 litri (168 CP) + cutie automată în nouă trepte + tracţiune spate.

Preţul de bază al unui astfel de autovehicul este în jurul a 150.000 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/