in , ,

(video) Albia Nistrului s-a ridicat mult la Rezina și apa a inundat un drum național

Probabil sunteți la curent că avem în vigoare avertizări Cod Portocaliu de inundații în mai multe raioane ale țării pe unde trec râurile Prut și Nistru.

Iată că efectele ploilor abundente din Ucraina și Moldova își fac efectul. Inspectoratul Național de Securitate Publică a postat un video filmat în preajma localității Ciorna din raionul Rezina. În el putem vedea cum apa din Nistru a ajuns pe carosabil, iar înălţimea sa este de 25 cm, cu 5 cm mai mulţi decât ieri!

Poliţia precizează că, în cazul în care situația nu se va ameliora, circulația pe segmentul respectiv de drum va fi redirecționată spre Ciorna-Păpăuți cu ieșire la traseul R9 R14 – Șoldănești – R20.

La fața locului se afla o echipă de patrulare a INSP care monitorizează situația, pentru a se reuși de intervenit la timp și a acorda ajutor cetățenilor. Totuși, conducătorilor auto li se solicită să evite pe cât posibil deplasarea prin această zonă. Conduceți prudent!

❗Maximă atenție șoferiLa momentul, pe teritoriul raionului Rezina în urma precipitațiilor abundente căzute s-a ridicat albia Nistrului, în rezultatul căruia se circulă cu dificultate pe traseul care trece pe lângă localitatea Ciorna. Nivelul apei este de aproximativ 25 cm pe partea carosabilă (+5 cm comparativ cu ziua de ieri). Precizăm, în cazul în care situația nu se va ameliora, circulația pe segmentul respectiv de drum, va fi redirecționată spre Ciorna-Păpăuți cu ieșire la traseul R9 R14 – Șoldănești – R20.La fața locului se afla o echipă de patrulare a INSP care monitorizează situația, pentru a se reuși de intervenit la timp și a acorda ajutor cetățenilor.Totuși, solicităm conducătorilor auto să evite pe cât posibil deplasarea prin această zonă.Conduceți prudent!

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Samstag, 27. Juni 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?

-2 points
Upvote Downvote