(video) Haos matinal în Chișinău: Peste 40 de accidente rutiere și transport public în impas din cauza ghețușului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(later edit 11:38) Potrivit RTEC, a fost restabilită circulația troleibuzelor, însă unele rute atestă întârzieri de până la 20 minute.


Deși meteorologii anunțaseră ieri că se va forma polei din cauza precipitațiilor, iar ghețușul de pe drumuri se va menține mai mult în orele nocturne, acesta a fost prezent pe drumuri și în prima parte a zilei de astăzi, chiar dacă temperaturile în termometre au urcat spre zero grade.

VIDEO: martor ocular

Ghețușul a dat peste cap traficul în capitală, fiind înregistrate ambuteiaje infernale la primele ore ale dimineții. Mai mult, circulația transportul public a fost afectată, fiind atestate întârzieri sau redirecționări ale rutelor.

Nu în ultimul rând, timp de doar două ore, Poliția a înregistrat 40 de accidente rutiere produse doar în municipiul Chișinău. Din numărul total, 39 s-au soldat cu pagube materiale, iar într-un caz a fost înregistrată o persoană cu traumatisme ușoare.

Cauza preliminară a tuturor accidentelor a fost numită ghețușul de pe carosabil.

Condiții meteo similare s-ar putea înregistra și în următoarele zile, în perioada rece a lor. Fiți prudenți și respectați recomandările autorităților.

Cmentariile sunt închise