(video) Hennessey concepe un hipercar cum nu a mai văzut lumea! Va avea şase roţi şi minimum 2400 de cai putere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul american de tuning Hennessey Performance anunţă primele detalii despre noul proiect care se află în pregătire şi va urma în gamă după Venom F5. Primul Hyper-GT pur electric cu şase roţi din lume urmează să debuteze în 2026!

De Project Deep Space se va ocupa divizia Hennessey Special Vehicles, cea care a pregătit şi modelul F5.

Aflăm deci următoarele informații impresionante:

  • Primul Hyper-GT cu tracțiune pe șase roți din lume este primul din trei modele complet noi create în următorul deceniu, ca parte a unui plan strategic de produse.
  • Va avea o lungime de 6.4 metri.
  • Prezentat drept cel mai scump vehicul electric din lume, noua mașină va fi un autoturism unic, ultra-luxos, care poate transporta patru adulți în confort absolut împreună cu patru seturi de crose de golf, plus bagaje.
  • Desigur, având în vedere obsesia caracteristică a Hennessey pentru putere și viteză, acesta va fi devastator de rapid, cu o tracțiune de neegalat datorită sistemului său unic de propulsie pe șase roți. Cu o creștere cu 50% a contactului cu suprafața de drum, comparativ cu vehiculele 4×4, performanța noii maşini va fi cu totul uluitoare.
  • Se crede că ar putea fi cea mai rapidă maşină din lume cu patru locuri în termeni de accelerație de la 0 la 322 km/h. Performanţele vor fi asigurate de şase motoare electrice care vor genera în total între 2.400-3.000 CP (o cifră exactă încă nu a fost stabilită).
  • În cabină, scaunele vor fi poziționate în formă de romb. Al patrulea pasager, care va sta direct în spatele șoferului, va ocupa primul scaun auto VVIP (Very Very Important Person) din lume.
  • Echipat cu uși “aripi de pescăruș”, Project Deep Space va fi construit cu un șasiu și panouri de caroserie ultra-ușoare din fibră de carbon. Interiorul va fi echipat cu materiale de cea mai înaltă calitate, conform dorinţelor de personalizare a clienţilor.
  • Hennessey Special Vehicles va construi noul hyper-GT electric în Sealy, Texas. Hennessey va lucra îndeaproape cu parteneri tehnologici, inclusiv Shell Pennzoil și Delta Cosworth, pentru a dezvolta grupul motopropulsor electrificat. 

Hennessey a confirmat că prețurile vor începe de la 3 milioane de dolari SUA, iar producția va fi limitată la 105 unități la nivel global pentru a asigura exclusivitatea. Producția este planificată să înceapă în 2026.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/