(video) Imaginea zilei: Cum un picior fracturat nu reprezintă vreo limită pentru deplasarea pe trotinetă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incredibil, dar adevărat! Iată că am ajuns să vedem şi aşa ceva, probabil doar în Moldova! Un utilizator de trotinetă a fost surprins cum se deplasează având o fractură la unul dintre cele două picioare ale sale. Şi s-a întâmplat asta nu pe vreun trotuar sau într-o curte, ci în plin trafic printre maşini!

Secvența video arată că tipul îşi menţine echilibrul în mare măsură doar cu piciorul drept. De cealaltă parte, drept un soi de contrabalanţă, serveşte ghipsul aplicat peste gleznă şi laba piciorului stâng, suspendat în aer.

Interesant mai este de observat că a reușit cumva să care alături de el două cârje în poziție verticală şi curios este să aflăm cum coboară/urcă, dar şi cum îi pune piciorul de parcare al trotinetei dacă are nevoie să facă asta.

De unde și încotro înainta într-un astfel de mod nu ştim, însă cu siguranţă ar stârni un amuzament dacă s-ar afla că fractura a obţinut-o tot în urma unei căzături de pe trotinetă)…

Atenție, limbaj licențios!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise