(video) Imaginea zilei: Cum un șofer de troleibuz a încercat întoarcerea într-o intersecție dintr-o singură manevră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spațiul online a apărut momentul unui accident bizar care s-a produs în dimineața zilei de duminică, 12 noiembrie, în jurul orei 7:00, în intersecția străzilor Mihai Viteazul și Columna. Conducătorul unui troleibuz a încercat să facă o manevră de întoarcere la 180 de grade din (aproape) centrul intersecției, însă a calculat greșit raza de întoarcere, reieșind din lungimea vehiculului.

Și chiar dacă ar fi observat într-un ultim moment că nu are suficient spațiu de manevră, intenționând cel mai probabil să calce parțial și pe trotuar, din anumite motive nu a văzut un pilon cu denumire de stradă indicate și l-a doborât. De asemenea, a avut loc un contact cu un alt pilon pe care era atașat un indicator și semafoare, acestea fiind deteriorate.

„Șoferul a efectuat manevra de întoarcere în această intersecție din cauza debitului mare de apă din str. Columna. Conducătorul troleibuzului a fost sancționat disciplinar și financiar în urma acestui incident”, a declarat pentru știri.md purtătoarea de cuvânt al RTEC, Felicia Rusu.

În particular am contactat Poliția Capitalei pentru o reacție și am aflat că nu va exista o autosesizare pe marginea celor întâmplate. „Responsabilii de la RTEC și cei de la Lumteh au ajuns la un numitor comun, fără a solicita intervenția poliției”, ne-a comunicat ofițerul de presă Svetlana Scripnic.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise