(video) Imaginea zilei: „De ce copilul meu trebuie să urce și să fie dus într-o ambulanță cu anvelope de sportcar?”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Problema e una veche și cunoscută printre conducătorii acestor autospeciale, dar iată un nou moment prin care a fost scoasă în evidență publică. Să fie și acesta un motiv pentru care ambulanțele noastre se blochează cam des prin zăpadă?

Între timp, deși poate suna ironic, una dintre recomandările de astăzi ale Poliției pentru TOȚI șoferii este ca să nu pornească la drum dacă mașina nu este echipată cu anvelope de iarnă! Ambulanța are anvelope de iarnă, care e problema?🙄

❗Partea carosabilă este acoperită cu ghețuș.Pentru a peveni eventualele incidente 👇🏻 🚶‍♂️Pietoni ✔️Evitați deplasarea…

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Vineri, 12 ianuarie 2024

Amintim că, potrivit Regulamentului Circulației Rutiere al Republicii Moldova, este INTERZISĂ exploatarea vehiculelor în cazurile în care sunt depistate devieri de la normativele tehnice şi ecologice, de exemplu dacă înălţimea reziduală a profilului benzii de rulare a pneurilor autoturismului este mai mică de 1.6 mm și în cazul în care pe partea carosabilă este zăpadă, gheaţă sau polei, iar anvelopele nu au protectorul destinat pentru exploatarea pe timp de iarnă!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise