(video) Transfăgărășanul a fost blocat temporar din cauza căderilor masive de pietre

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă intenționați să mergeţi într-o călătorie pe Transfăgărășan sau alte drumuri din zona montană română, important şi recomandabil este să vă informați din timp şi despre starea lucrurilor, despre accesul liber sau interzis, în funcţie de condiţiile meteo.

De exemplu, astăzi circulaţia rutieră este blocată pe Transfăgărăşan, pe ambele sensuri, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanţi, în urma precipitaţiilor abundente. Conform unor date, blocate sunt în jur de 50 de maşini.

În judeţul Argeş, pe DN 7C Transfăgărăşan, tronson kilometric 56 – 63, precipitaţiile abundente recente au produs căderi masive de pietre de pe versanţi. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Şi în prezent plouă, cu acumulare de apă şi aluviuni pe carosabil, a informat astăzi la ora 15:30 Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Din cauza condițiilor meteo, pe șoseaua Transfăgărășan au fost căderi masive de pietre și aluviuni.Radu-Valeriu…

Posted by Institutia Prefectului – Judetul Arges on Thursday, 6 July 2023

Cod portocaliu de vreme rea, nu vă aventurați pe Transfăgărăşan!Din cauza ploilor abundente din ultima perioadă și a codului portocaliu în vigoare până vineri, 07.06.2023, ora 02:00, există pericolul de căderi masive de pietre și copaci pe partea carosabilă a Transfăgărășanului.Menționăm faptul că utilaje și personal de la SDN Pitești acționează în permanență pentru înlăturarea efectelor condițiilor meteo din această perioadă.Astfel, pentru siguranța participanților la trafic și pentru evitarea pierderii de vieți omenești, CNAIR face apel să se respecte cu strictețe intervalul orar de circulație pe acest drum montan.Reamintim că circulația este permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00.http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/cod-portocaliu-de-vreme-rea-nu-v%C4%83-aventura%C8%9Bi-pe

Posted by Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere on Thursday, 6 July 2023

Recomandăm de utilizat: Situația drumurilor naționale și a autostrăzilor din România în timp real!

Cmentariile sunt închise