(video) Imaginea zilei: Moldoveanul nu e moldovean adevărat dacă nu are toate cele necesare la casă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Există o vorbă în popor: moldoveanul nu e moldovean adevărat dacă nu are de toate sau toate cele necesare la casă. Fraza ar fi potrivită și pentru descrierea acestui viral clip video.

Nu se cunoaște unde a fost realizată filmarea, însă vedem automobilul pe un drum fără asfalt. Și nu este un automobil oarecare, ci cel mai nou BMW Seria 7. Și nu un Seria 7 standard, ci un i7 eDrive50, fie un i7 xDrive60 cu pachet M Sport. Adică un pur electromobil!

BMW-ul de lux și utilitar al unui moldovean

În această ordine de idei, neobișnuită este priveliștea. De regulă, SUV-urile și crossoverele cu motoare termice și cu AWD se aleg la necesitate cu un cârlig de remorcare. Mai rar însă cineva optează pentru o asemenea dotare pe un sedan de lux de peste 100.000 de euro și încă pe unul electric. Căci orice greutate în plus afectează esențial autonomia.

Totuși, proprietarul acestui BMW a preferat să aibă ”la casă” și un cârlig de remorcare pentru a putea tracta remorci. Sarcina maximă a remorcii pe care o poate trage sedanul electric este de până la 2.000 sau 750 kg, dacă aceasta are frâne sau nu respectiv.

Cârligul de remorcare oferit pe BMW i7 este o opțiune de 1.350 de euro (preț în Germania). Acesta are un cap sferic pivotant și este acționat electric printr-un buton din portbagaj. Cârligul are o funcție de control a stabilității remorcii și un accesoriu antifurt. Când este pliat sub bara de protecție, capul bilei este aproape invizibil.

Vezi și: (foto) În mod inevitabil, cel mai puternic BMW Seria 7 din toate timpurile a apărut și în țara noastră

Cmentariile sunt închise