(video) Imagini virale din SUA: Două pickup-uri au fost încărcate cu pământ şi trimise în gaura unui baraj

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În San Joaquin Valley (California, SUA), acum o săptămână, a cedat un mal al lacului Tulare. Apele au început să se reverse foarte repede, distrugând baraje de pământ și inundând terenurile agricole și livezile din apropiere.

Nişte fermieri au devenit populari prin modul în care au “reparat” o breşă. Au încărcat până la refuz benele unui Chevrolet Silverado şi a unui Ford F-150, după care le-au trimis în spărtură.

Vehiculele au fost încărcate cu pământ pentru a nu fi duse de ape, precum s-a întâmplat cu barajul. Iar după ce pickup-urile au servit drept temelie, fermierii le-au acoperit cu pământ. Efortul a durat, dar a fost cu rezultat. Gaura a fost închisă, iar livezile au fost în mare măsură salvate de inundații.

Într-una dintre postări, fermierul Michael Cannon a scris că după ce nivelul apelor va scădea, pickup-urile vor fi neapărat dezgropate și se va încerca restaurarea acestora. Va fi o minune dacă vor putea porni din nou după astfel de scufundări, însă puţin probabil să se întâmple. Oricum, “investiţia” a meritat.🙂

Cmentariile sunt închise