(video) În atenția a doi şoferi din Chişinău! Poliţia va căuta să le ofere “diplome” pentru istețime periculoasă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Alţi doi şoferi din Chişinău au prins la curaj în a încălca regulile de circulaţie. Fără să fi încercat şi anterior, probabil nu erau să facă asta, însă dacă “soluţia” găsită e optimă, de ce să nu profite, şi-ar fi spus.

Încălcările au fost surprinse de o cameră de bord în această dimineaţă, în intersecția străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo, loc unde zilnic, de luni până vineri, se formează ambuteiaje. În timp ce unii stau şi pierd timp, îndurându-le, alţii mai şmecheri apelează la încălcări de genul pentru a se mişca mai repede şi a nu sta în rând cu proştii, scuzaţi-ne de expresie.

Poliţia va fi încântată să facă cunoştinţă cu aceştia. Ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a confirmat autosesizarea instituției pe acest caz.

VIDEO: facebook.com/igor.96popa

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise