(video) În Germania, 38 de proprietari de Audi R8 şi-au primit maşinile în acceaşi zi şi în aceeași locaţie

Mai mult decât o simplă livrare! Mai mult de trei duzini de mașini sport de înaltă performanță în culori strălucitoare, de la Vegasgelb Matt la Ascariblau Metallic, cu aproximativ 20.000 CP în total, au fost înmânate acum câteva ore proprietarilor.

Interesant este că toate automobilele s-au întâlnit cu posesorii lor în aceeaşi zi şi sub acelaşi acoperiş al Audi Forum Ingolstadt.

Numărul total al maşinilor sportive adunate la un loc a fost de 38, din care au făcut parte doar exemplare Audi R8 facelift, mai exact modele: Audi R8 Coupe V10, Audi R8 Coupe V10 performance, Audi R8 Spyder V10 şi Audi R8 Spyder V10 performance.

Proprietarii mândri, printre care DJ Ötzi şi cântăreţul Joel Brandenstein, şi-au primit cheile de la mașinile lor noi de la centrul de clienți. După un eveniment special şi un prânz comun la un restaurant, toţi conducătorii au fost invitaţi să facă de comun o deplasare prin regiune.

Vezi şi: (foto) Premieră: Ediţia limitată la 222 de maşini – Audi R8 V10 Decennium

Audi Forum Ingolstadt oferă un program divers pentru toate “ridicările” de maşini noi: de la prezentarea la predarea ulterioară proprietarului. Consultanții clienților le explică mai multe caracteristici tehnice, precum și funcțiile modelului ales. În timpul unei tur al uzinei producătoare de maşini a mărcii germane, dar şi a muzeului, clienții și persoanele însoţitoare pot afla totul despre cele patru inele.

Alte activități vor asigura o zi plină de evenimente: în colecția Audi a Audi Shop și în magazinul muzeului clienţii şi vizitatorii vor găsi articole și suveniruri ale mărcii premium. Gastronomia evenimentului combină calitatea, serviciile și ambianța. Și cinematograful Audi local prezintă în fiecare zi subiecte de film selectate.

Vezi şi: (video) Două maşini Audi R8 au participat la o sesiune foto în cel mai scump mall din lume

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/