(video) Un Porsche 911 GT3 RS a ajuns pe mâna protestatarilor violenți din Beverly Hills

În Statele Unite, de la sfârșitul lunii mai, protestele de amploare în urma incidentului tragic care s-a întâmplat cu George Floyd, continuă. Conflictele, inclusiv cele cu forţele de ordine, rezultă nu doar în incendierea autovehiculelor din dotarea lor, ci şi în distrugerea altor bunuri, fie ele publice sau private.

A ajuns pe mâna răufăcătorilor, fiind lăsat pe o stradă din Beverly Hills, în locul şi în momentul cel mai nepotrivit, un Porsche 911 GT3 RS în caroserie 997. Caroseria şi habitaclul coupeului sport au fost distruse şi acum este nevoie de o reparaţie costisitoare pentru a-l readuce la starea în care era.

Splitter-ul frontal împreună cu aripa posterioară au fost rupte brutal, toate geamurile în afară de parbriz au fost sparte, caroseria a fost lovită şi vopsită cu spray-uri, unde mai pui că s-a urcat cu picioarele pe ea, etc. Totuşi, ceea ce s-a întâmplat nu a fost sfârşitul pentru acest Porsche. Proprietarul nu l-a găsit incendiat, astfel încât şasiul cu tot ce este pe el, dar şi cel mai important – motorul – din câte se pare au rămas intacte.

https://www.instagram.com/p/CA4NLqDJEj1/

Vezi imagini video de la minutul 27:30

Porsche 911 GT3 RS din această generaţie a fost lansat pe piaţa nord-americană în martie 2007. Maşina dispune de un motor natural aspirat de 3.6 litri care produce 415 CP şi poate fi turat până la maxim 8.400 rpm. Poate face 0-100 km/h în 4.2 secunde şi rula cu maxim 310 km/h.

Preţul de start la momentul lansării era de 111.600 de euro fără taxe.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-sua-vandali-au-spart-un-showroom-mercedes-si-au-incendiat-un-coupe-amg-gt-chiar-acolo/

https://autoblog.md/foto-renumitul-vlogger-wylsacom-a-facut-un-accident-cu-porsche-ul-pe-care-si-l-a-cumparat-recent/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/