(video) SUA: Vandali au spart un showroom Mercedes şi au incendiat un coupe AMG GT chiar acolo

Protestele de peste ocean încă sunt de necontenit. SUA au început luni o nouă săptămână pe fondul violenţelor de stradă înregistrate în ultimele zile în mai multe oraşe, în urma incidentului din Minneapolis soldat cu moartea lui George Floyd, un bărbat afro-american care a decedat după ce un ofiţer de poliţie alb l-a apăsat cu genunchiul pe gât timp de aproape nouă minute.

Protestele au degenerat în incendieri şi acte de vandalism, iar ciocnirile cu forţele de poliţie s-au intensificat. Mii de poliţişti, dar şi soldaţi din Garda Naţională, au fost nevoiţi să se implice pentru a nu scăpa situaţia total de sub control.

Pe lângă zecile de maşini de poliţie deja distruse, vandalii s-au apucat nu numai să distrugă vitrine de magazine, de clădiri, chiar şi maşini lăsate de alţi oameni în stradă, unde le parcau de obicei, ci şi showroom-uri!

Un caz devenit viral se referă la dealerul Mercedes-Benz din Oakland, California, care în acest weekend a avut de suferit pierderi majore. Necunoscuţi au intrat şi au stricat mai multe automobile din centrul auto, ba mai mult – au incendiat şi un Mercedes-AMG GT chiar în încăpere!

https://www.facebook.com/ABCNews/videos/737639200378084/

https://youtu.be/isGHUPwQ_Fo

În presă se mai anunţă că au fost vandalizate centre auto din regiune, dar şi din alte state, care comercializează maşini Honda, Dodge şi ale altor mărci din grupul FCA. În unele cazuri, manifestanţii chiar şi-au permis să spargă şi să urce la volanul mai multor automobile străine, plecând cu ele.

La sigur că au fost conștienți de faptul că riscă închisoare pentru furt dacă vor fi ulterior identificați.

https://www.instagram.com/p/CA5A0QUhKMh

https://www.instagram.com/tv/CA4Thlila23

https://www.instagram.com/p/CA4pFsCn43i

Cineva s-a lăudat pe Instagram că a putut fura până şi un cal de la poliţie:

https://www.instagram.com/p/CA37-lFHJyG

Amintim că în toate orașele în care s-au răspândit revoltele, huliganii au incendiat un număr foarte mare de mașini de poliție. Producătorii auto Ford și Dodge vor trebui acum să muncească din greu pentru a alimenta flota de vehicule ale oamenilor legii cu noi unităţi.

https://autoblog.md/video-protestele-violente-din-sua-au-dus-la-distrugerea-si-incendierea-a-zeci-de-masini-de-politie/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/