(video) În opinia unui bărbat din Criuleni, pentru a conduce beat criță nu e nevoie neapărat de permis

În seara zilei de 23 septembrie, aproximativ la ora 21:00, un echipaj al Inspectoratului de poliție Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un Renault Megane care se deplasa haotic, fapt ce a dat de bănuit că șoferul îi este rău, ori… Din păcate, după ce maşina a fost oprită, în timpul discuțiilor cu șoferul s-a simțit un miros puternic de alcool.

Supus testului alcoolscopic, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.20 mg/l! Ulterior, bărbatul de 38 de ani originar din raionul Criuleni, care recent şi-a procurat acest automobil (!) şi a refuzat să prezinte careva acte, a fost condus la Inspectorat pentru documentare. Acolo s-a putut stabili că acesta nu deţine deloc un permis de conducere.

Pe numele conducătorului auto a fost pornit un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat şi care care nu deţine permis de conducere sau care este privată de dreptul de a conduce mijloace de transport. Riscă acum să muncească în folosul comunităţii până la 240 de ore sau cu până la un an de închisoare.

Vezi şi: (video) Urmărire pe traseul Ungheni-Sculeni. Şoferul a refuzat să oprească maşina şi ulterior să fie testat

VIDEO: IP Criuleni

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/