(video) În raioanele Căuşeni şi Nisporeni se reparau maşini cu piese de la unele radiate sau grav avariate

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI au identificat mai multe persoane cu vârstele cuprinse între 33-60 de ani, care practicau activitatea ilegală de întreprinzător în domeniul prestării serviciilor de reparație a automobilelor, în raioanele Căușeni și Nisporeni.

În rezultatul desfășurării măsurilor de investigație s-a constatat că persoanele acuzate desfășurau activitatea ilegală în domeniul prestării serviciilor de reparare și întreținere a automobilelor, precum și comercializau piesele auto uzate, fără a fi înregistrați la organele autorizate.

Piesele comercializate erau dezasamblate de la automobilele radiate sau grav avariate în urma accidentelor rutiere, ceea ce pune în pericol siguranța în trafic.

Persoanele vinovate de comiterea contravențiilor incriminate au fost sancționate conform art. 263 alin. (1) Cod contravențional, aplicându-se amenzi de maxim 4.500 de lei.

Poliția recomandă repararea autovehiculelor doar la centrele autorizate și certificate pentru a nu pune în pericol participanții la trafic.

Vezi şi: (foto) Ofiţerii INI au dat peste cap o schemă prin care se restaurau piese uzate de la maşini avariate importate

Cmentariile sunt închise