(video) Noul Volvo V60 Cross Country – mașina care te ajută să cauți aventură în lux, în încredere și în stil

Spiritul aventurii este o parte din ce ne face umani și mai fericiți. Fă cunoștință cu mașina care a fost creată pentru a te duce în inima aventurii – noul V60 Cross Country – într-un articol marca Volvo Cars pe care am dorit să ţi-l aducem mai aproape.

https://www.youtube.com/watch?v=K_PiPANGU1s

  • Liderii în aventură

Aventura este revelatorie. Ceea ce ridică o experiență la nivelul aventurii este atunci când se dezvăluie ceva – ceva despre lumea din jurul nostru și ceva despre noi înșine. Spiritul aventurii se întâlnește în oamenii care aleg să meargă dincolo de bariere pentru a experimenta și a găsi ceva nou, fie pentru muncă, fie pentru plăcere. Acest spirit este forța motrice din spatele modelului V60 Cross Country- o mașină care ajută oamenii să profite la maxim în aventurile lor, datorită mixului dintre capacitate, design și inovație.

Stârnirea aventurii este ceea ce modelele Volvo Cross Country fac de mai bine de 20 de ani. Începând cu lansarea lui V70 XC în 1997, aceste mașini au combinat capacitatea robustă cu tehnologia avansată și un simț unic al stilului.

Inspirația pentru aceste mașini vine din Suedia, locul de baștină al mașinilor Volvo. O țară a extremelor, unde iarna este neiertătoare și zilele de vară sunt lungi. Un loc unde mai mult de trei sferturi din țară este acoperit de păduri și lacuri. Un loc unde oamenii își petrec timpul cu plăcere în aer liber și unde există “allemansrätten” – adică dreptul de a călători liber pe terenurile private, ceea ce înseamnă că eşti liber să-l explorezi și să te bucuri de el în compania celor apropiaţi.

“Cross Country este o expresie născută în cultura suedeză. Este aproape o nevoie ca aceste mașini să apară”, spune Robin Page, senior vicepreședinte al departamentului design la Volvo.

Modele Cross Country au fost create pentru a încuraja stilul de viață activ – pentru a ajuta oamenii să-și urmărească pasiunile și să le ofere încredere indiferent de vreme sau de condițiile drumurilor dar, totodată, oferă versatilitatea, luxul și experiența antrenantă de șofat, pe care o așteaptă de la un Volvo.

Noul model V60 Cross Country este cel mai recent capitol dintr-o poveste de succes – o mașină care însumează perfect filosofia Cross Country și care surprinde spiritul de aventură al unei noi ere.

  • Gata pentru orice

Pentru a te ajuta să descoperi noi experiențe și locuri, ai nevoie de echipamentul potrivit – iar modelul V60 Cross Country te ajută să faci asta cu încredere. O gardă la sol de 60 mm în plus față de modelul V60 standard te ajută să faci față cu succes suprafețelor libere sau pistelor denivelate și, în același timp, să fii ferit de terenurile accidentate sau pietrele zburătoare care ar putea afecta caroseria mașinii, în timp ce bandourile oferă protecție adițională pentru lateralele mașinii.

Șasiul mașinii te ajută să fii în control în fața tuturor condițiilor de vreme și drumuri. Tracțiunea integrală standard face mai ușor condusul în condiții de drum alunecoase și în timpul remorcării, iar Hill Descent Control face condusul pe pante abrupte sau alunecoase mult mai în siguranță și mai ușor, indiferent de înclinația lor. Modurile de condus opționale îţi permit să adaptezi caracterul mașinii la aventura personală.

Pneurile la un nivel puțin mai înalt te ajută să stai confortabil împreună cu pasagerii, în cazul în care intri pe un teren accidentat. Indiferent de călătorie, V60 Cross Country îți oferă o experiență antrenantă atunci când îl conduci, datorită suspensiei sofisticate care utilizează componente ușoare ce îmbunătățesc agilitatea și reacția mașinii.

  • Fă mai mult fără efort

Practicabilitatea deosebită și versatilitatea utilă au fost întotdeauna parte din pachetul Cross Country, iar V60 le oferă pe ambele, pentru a încuraja și susține mișcarea și aventura. Designul inteligent și proporțiile generoase oferă suficient spațiu pentru pasageri, bagaje și chiar pentru ambele. Cu o capacitate de 529 de litri până la husa pentru bagaje, portbagajul este cel mai mare sector din mașină, așa că, indiferent dacă alegi să-ți pui în mașină echipamentul foto pentru serviciu sau cel de alpinism pentru timpul liber, știi pur și simplu că poți pune aici toate lucrurile de care ai nevoie.

Accesoriile care te ajută să profiţi la maxim de activitățile personale includ covorașele de podea și covorașele pe care pot fi lăsate hainele sau echipamentele pline de noroi, fără să-ţi faci griji că vei murdări covoarele sau tapițeria, precum și portbagajul de plafon, alături de suportul de bicicletă, pe care îți poți transporta tot bagajul.

Oricât de extremă e activitatea sau de provocatoare sunt condițiile prin care treci, interiorul lui V60 Cross Country este un sanctuar al calmului, datorită designului său impecabil, materialelor de înaltă calitate și tehnologia intuitivă pe care o vei găsi în fiecare Volvo V60. Opțiunea de tapițerie din piele cu o cusătură specială, care pune în evidență caracterul robust al designului, adaugă o notă unică modelului Cross Country.

Oriunde te duci și orice faci, V60 Cross Country este mașina care te ajută să cauți aventură în lux, în încredere și în stil.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Test Drive: Volvo V90 Cross Country

(video) Test Drive: Volvo XC60 – Premieră

(video) Test Drive: Volvo XC40 – Mașina Anului 2018 în Europa

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/