(video) Încălcările grosolane a doi şoferi de microbuze pe artera principală a capitalei, surprinse de o cameră de bord

Încălcările regulilor de circulaţie elementare reprezintă una dintre cauzele pentru care în Chişinău traficul se desfăşoară cu dificultate şi deja este demonstrat acest lucru printr-o mulţime de situaţii produse anterior. Însă acţiunile din imaginile ataşate acestui articol pot fi considerate de-a dreptul grosolane, asta pentru că nu au fost făcute de simpli şoferi, ci de unii care transportă pasageri şi duc o anumită responsabilitate pentru asta, chiar dacă nu putem confirma sau infirma prezenţa altor oameni în interiorul vehiculelor.

Deşi virarea spre stânga este interzisă, doi şoferi de microbuze, dintre care unul de rută municipală, au fost surprinși de o cameră de bord şi de zeci de ochi cum fac manevra neregulamentară de pe bd. Ştefan cel Mare pe str. Armenească. Mai interesant este că, dacă primul a făcut la stânga de pe banda extremă stânga a sensului pe care se deplasa, atunci al doilea a făcut-o de pe cea extremă dreapta!

Chiar dacă numerele de înmatriculare ale maşinilor în cauză sunt dificil de recunoscut, în această situaţie ambii şoferi necesită a fi taxaţi. Acţiunile lor făcute intenţionat nu numai că au dus la o “dereglare” a fluxului normal de circulaţie, ci şi au creat disconfort unor alţi participanţi la trafic care, în caz contrar, reuşeau să treacă de intersecție şi să nu mai piardă timpul din nou în aşteptarea culorii verzi a semaforului.

Autor video: facebook.com/jeka.nazarov

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-manevra-neasteptata-un-sofer-de-taxi-a-generat-o-situatie-periculoasa-pe-strada-petricani/

https://autoblog.md/video-manevra-periculoasa-si-ilegala-pe-viaduct-un-sofer-trece-nestingherit-peste-banda-de-separare/

https://autoblog.md/video-si-ce-daca-sunt-camere-cum-si-a-permis-un-sofer-sa-incalce-regulile-pe-soseaua-balcani/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/