(video) Incendiu nocturn pe șoseaua Muncești. Au fost mistuite două autocamioane şi un Mercedes-Benz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de 22 mai, la ora 23:01, pompierii din capitală au fost alertați despre producerea unui incendiu pe șoseaua Muncești din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor recepționate de la Serviciul 112, arderea a izbucnit pe teritoriul unei întreprinderi de producere a mezelurilor, iar flăcările au afectat două autocamioane parcate.

Pentru lichidarea incendiului la fața locului au intervenit trei echipe de salvatori, care ajunși, au stabilit că focul a cuprins două autocamioane de model MAN cu frigidere utilizate pentru transportarea mărfurilor, dar şi un automobil de model Mercedes E-Class. Pompierii au reușit lichidarea incendiului abia la ora 3:25, însă toate cele trei autovehicule au fost distruse complet de flăcări.

Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele izbucnirii producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Imaginile pot conţine cuvinte necenzurate!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/