(video) Paradox în prag de 2024. Unii pietoni maturi nu ştiu cum să traverseze strada chiar şi neregulamentar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai există aşa ceva, astfel de exemple banale de iresponsabilitate în prag de 2024? Ok să facă asta copii din neştiinţă a regulilor generale, însă maturi…?

Deşi la câţiva metri distanţă există o trecere pietonală pe acest tronson al străzii Vasile Lupu, aceasta a fost ignorată. Tânărul din imagini parcă s-a deconectat de la realitățile cotidiene şi a decis să expună pericolului încă o persoană care s-a lăsat convinsă fie de “cunoştinţele” sale în domeniul circulaţiei rutiere, fie de calitatea de apărător al femeii.

Tipul, observând că s-a inclus deja verde în semafor şi că s-a început mişcarea în trafic, oricum a ieşit pe carosabil. Şi priviţi unde în primul rând a întors capul odată ce a călcat pe asfalt…

Pentru binele vostru, nu procedaţi niciodată la fel!

VIDEO: facebook.com/lucia.cirlig.7

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise