Italia: Un bătrân care a decedat într-o ambulanță avea în buzunare mii de euro și cheile de la mai multe mașini scumpe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bătrân de 80 de ani, originar din Roma, care a murit într-o ambulanță în drum spre spital, avea în buzunare o adevărată comoară – peste 300.000 de euro și cheile de la mai multe mașini de lux, printre care a unui Ferrari cumpărat acum doi ani.

Alessandro Avanzini locuia singur de câțiva ani într-o zonă de lux a capitalei italiene, după ce fratele lui, un pictor cunoscut, a încetat din viaţă. Nu era căsătorit și nu avea copii, iar vecinii au spus despre el că era „un personaj excentric, dar foarte plăcut, cunoscut de toată lumea din cartier”, notează Corriere della Sera.

FOTO: abr24.it

În ultimii ani, Alessandro a avut probleme de sănătate și a ajuns de mai multe ori la spital. În urmă cu câteva zile, i s-a făcut rău și a chemat din nou ambulanța. Însă în drum spre spital bătrânul a murit, cel mai probabil din cauza unui infarct.

Personalul medical care l-a preluat a fost șocat să constate că avea în buzunarele vestei cu care era îmbrăcat o adevărată comoară, mai exact trei cecuri a câte 100.000 de euro fiecare, 12.000 de euro cash și cheile de la câteva mașini scumpe.

Anchetatorii care au preluat cazul au aflat de la vecini că Alessandro, care avea o situație financiară foarte bună, se temea de hoți și din acest motiv își purta asupra lui tot timpul economiile, dar și cheile de la mașinile lui cele mai scumpe.

Polițiștii au constatat ulterior că bătrânul era pasionat de autoturisme de lux pentru că deținea un Ferrari Portofino, un Cadillac și un Porsche de epocă (singurul păstrat în garaj), un Mercedes-Benz şi un Suzuki, cel puţin.

Cei care l-au cunoscut spun că devenise recent mai suspicios, însă fără un motiv întemeiat, pentru că nu fusese jefuit sau înșelat niciodată:

„Era îngrijorat pentru mașini, după ce cineva a lovit Ferrari-ul parcat lângă casă. Dar era îngrijorat și pentru bunurile sale. De aceea le lua cu el, nu a vrut să le lase acasă de teamă să nu-i fie furate”, a declarat un cunoscut, potrivit sursei citate.

În prezent sunt așteptate rezultatele autopsiei pentru a fi stabilită cauza decesului. Între timp, anchetatorii încearcă să identifice posibilii moștenitori.

Cmentariile sunt închise