(video) Incendiu puternic la un service auto din Căușeni. Un Mercedes-Benz a fost scos într-un ultim moment

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de astăzi pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit pe teritoriul unui autoservice de pe strada Tighinei din orașul Căușeni. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 13:35. Pentru lichidarea arderii la fața locului a fost îndreptată o echipă de pompieri.

Ajunși la faţa locului, angajații IGSU au stabilit că incendiul s-a produs în interiorul unei anexe din țiglă metalică cu suprafața de 40 m2. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 13:48, incendiul fiind lichidat complet la ora 14:29.

Conform IGSU, focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul anexei afectate. Nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Imagini surprinse de un şofer care se afla în trecere prin preajmă arată momente când focul avea o intensitate mare, iar nişte bărbaţi au reuşit să scoată un Mercedes din încăpere într-un ultim moment, deşi fusese afectat parţial de flăcări.

VIDEO: facebook.com/Albert Scripnic

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise