(video) Incident în cartierul Telecentru. Momentul când un şofer este călcat pe picior de un altul cu roata maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident în după amiaza zilei de ieri pe strada Mioriţa din cartierul Telecentru. Un bărbat a fost călcat cu roata unei maşini pe un picior, în timp ce ar fi încercat să oprească un șofer care ar fi încălcat reguli de circulaţie.

Unimedia scrie că potrivit martorilor oculari un șofer a observat că un altul, care conducea acel Volkswagen Golf, mergea haotic și a fost la un pas de a provoca accidente rutiere. Acesta l-a ajuns din urmă și l-a oprit, blocându-i drumul cu propria mașină. A ieșit din automobil, însă celălalt șofer ar fi încercat să plece și l-a călcat peste picior. Tot martorii afirmă că șoferul din Golf nu ar avea permis.

La fața locului au venit mai mulți polițiști, dar și o ambulanță.

Atenţie, limbaj licenţios!

VIDEO: Unimedia
VIDEO: Unimedia

Conform StopHam, care a distribuit cazul, şoferul din Volkswagen a scris un mesaj administratorului canalului Kishinev v Teme, spunând că nu a coborât din mașină pentru că erau mai mulți afară și el era singur. De asemenea nu a înțeles cauza izbucnirii conflictului.

El a mai spus că nu a condus agresiv, dar a recunoscut că a făcut un schimb brusc de bandă. De asemenea, șoferul a negat informațiile că nu ar deține un permis de conducere. A vrut să plece pentru că ceilalți participanți la conflict s-au aruncat pe capotă și special şi-au pus picioarele sub roţi.

Ulterior pagina Kishinev v Teme şi-a actualizat postarea şi a şters declaraţiile şoferului din Golf, la rugămintea acestuia, din motive necunoscute.

Am contactat Poliţia Capitalei pentru o reacţie, iar ofiţerul de presă Natalia Stati ne-a spus următoarele: poliția a fost sesizată la ora 17:15 cu privire la un conflict în trafic. La faţa locului s-au depistat doi bărbați de 22 și 25 de ani.

Preliminar, din cele comunicate de martori, între cei doi s-ar fi iscat un conflict din cauză că cel mai tânăr ar fi condus haotic. Cel de 25 de ani a încercat să-l oprească, dar a avut de suferit, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Pe caz este inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele celor întâmplate, inclusiv dacă avea sau nu permis conducătorul automobilului marca VW.

Cmentariile sunt închise