(video) Incident pe strada Albişoara. Un tânăr neadecvat a deteriorat un indicator şi un semafor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în jurul orei 22:10, poliţia a fost sesizată de către nişte trecători, precum că pe str. Albișoara se află un bărbat agresiv și cu un comportament neadecvat. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău și ofițerul de sector, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunși, polițiștii au aflat că era vorba de un tânăr de 31 de ani, care se afla într-o stare neadecvată şi a deteriorat atât un indicator rutier, cât şi un semafor, acţiunile sale fiind oprite cu ajutorul trecătorilor. A fost ulterior escortat la inspectorat, iar bunurile deteriorate au fost ridicate.

Agentul constatator urmează să stabilească toate circumstanțele, cât şi suma prejudiciului cauzat. Ulterior va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Conform imaginilor video înregistrate de un şofer, tipul ar fi fost într-o stare asemănătoare celei de ebrietate narcotică. Despre acest lucru poliţia nu menţionează, urmând a se stabili exact prin rezultatele expertizei.

Atenție, imagini care conțin cuvinte necenzurate!

VIDEO: Serghei, martor ocular

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/