(video) Prudență când vă deplasați prin curți de bloc! O copilă pe sanie, la un pas să ajungă sub roţile unui automobilist

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Ieri, într-o curte din capitală, o copilă a fost la un pas să ajungă sub roţile unui automobil. Camera de bord a surprins cele întâmplate, conducătorul auto fiind luat prin surprindere de acţiunile minorei.

Din fericire, maşina a putut fi oprită şi direcționată astfel încât să se evite un impact. Ulterior conducătorul auto şi un tutore şi-au cerut scuze reciproc şi au convenit să fie mai atenţi data viitoare.

Amintim că potrivit Regulamentului Circulaţiei Rutiere, viteza de deplasa prin curţile de bloc (prin zonele rezidenţiale şi teritoriile adiacente drumului) nu trebuie să depăşească 20 km/h.

VIDEO: facebook.com/Геннадий Яни

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata