in , ,

AngryAngry

(video) Instalație de gaz defectă, scurtcircuit sau tuning ieftin? Posibilele cauze ale incendiului care a mistuit un Mustang în Chişinău

Un coupe sport de model Ford Mustang a fost parţial mistuit în seara zilei de ieri. Automobilul înmatriculat în ţara noastră a luat foc chiar pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 152 din capitală.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:43 de un echipaj de pompieri. Din fericire nimeni nu a avut de suferit pentru că automobilul era parcat şi nu avea pasageri în el, deşi din alte surse aflăm că flăcările au izbucnit din mers. Potrivit informaţiilor oficiale, a ars secțiunea motorului și 50% din habitaclu.

Internauţii speculează că maşina ar fi avut la bord şi o instalaţie de gaz, însă această informaţie nu ne-a putut fi confirmată şi nici infirmată la moment de către IGSU! Ofiţerul de presă Liliana Puşcaşu ne-a declarat că incidentul încă este în curs de investigaţie şi cauza urmează a se stabili.

Dacă nu se va dovedi acest fapt, reiese că flăcările au izbucnit în urma unui scurt circuit sau defect la motor, care, nu se exclude că ar fi apărut în urma unor operaţiuni de tuning de calitate proastă, dacă acestea s-au făcut…

VIDEO: tv8.md
VIDEO: tv8.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!