(video) Intersecţia cu peste 25 de semafoare există! A apărut de curând într-un oraş din Rusia

În una din intersecţiile sectorului Levenţovskii din oraşul Rostov-pe-Don a apărut o “pădure de semafoare” (pentru autovehicule şi pietoni), peste 25 la număr, fiecare dintre ele purtând și indicatoare rutiere pe aceiaşi stâlpi. 

Conform presei din regiune, cel mai interesant este că poliţia rutieră locală singură nu ştie de ce a fost nevoie de instalat atâtea!

https://youtu.be/TMJE2rSOo4M

Judecând după materialele postate pe rețelele de socializare, obiectele de infrastructură au apărut într-o intersecţie nouă care se află într-un cartier aflat în construcţie.

Reprezentanți ai departamentului de supraveghere rutieră a Inspectoratului de Stat pentru Siguranța Traficului din regiunea Rostov au declarat pentru RIA Novosti că nu a participat la proiectarea construcției drumurilor care se întâlnesc în această intersecţie și la amplasarea semafoarelor și a indicatoarelor. 

Cu toate acestea, acum poliția rutieră intenționează să afle dacă instalarea “pădurii de semafoare” a fost cu adevărat necesară.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-in-moscova-se-testeaza-noi-semafoare-cu-sectiuni-patrate-care-le-sunt-avantajele-fata-de-cele-traditionale/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/