(foto) Iată cum vede un designer, un viitor coupe sport cu autopilot, făcut de Porsche

În reţeaua globală au devenit virale nişte imagini cu un concept sport, care are un sistem autopilot şi logouri Porsche, desenat de un designer ceh independent.

Menţionăm din start că schiţele nu sunt oficiale şi nu vin să demonstreze vreun proiect nou pe care îl dezvoltă marca germană.

Ilustraţiile digitale au fost făcute de David Voltner. Designerul a încercat să creeze un automobil original, în formele căruia se pot vedea câteva soluţii preluate de la conceptul Porsche Mission E.

Sportcar-ul virtual are nişte forme musculoase, un kit exterior aerodinamic optimizat, jante masive, însă îi lipseşte parbrizul obişnuit.

Vezi şi: (foto) Noua generaţie Porsche 911 va avea stopuri în stilul celor de pe Mission E

Evident, nu există vreo menţiune despre pretinsele caracteristicile tehnice. Maşina aceasta a fost desenată mai degrabă pentru a demonstra cum ar putea arăta modelele Porsche, capabile să se deplaseze fără suportul şoferului.

Vezi şi: (foto) Viitorul Porsche 911, în viziunea designerului rus care a fost responsabil pentru Bugatti Chiron

Sursă imagini: behance.net

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/