(video) Ford Performance a pregătit un supercharger kit pentru noul Mustang GT

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Peste ocean, în aceste zile, are loc o nouă ediție a SEMA Show, un salon auto dedicat mașinilor modificate și tuturor părților, pieselor, componentelor din această mega industrie. Ford nu are cum să lipsească de la un astfel de eveniment, iar în centrul atenției este un supercharger kit pentru noul Mustang GT. Cei care îl vor cumpăra și aplica se vor alege cu o mașină mai performantă decât cel mai nou Mustang Shelby GT500!

„Acest kit înseamnă mai multă putere și mai multă emoție pentru proprietarii de Mustang. Cu cel puțin 800 de cai putere, această opțiune Ford Performance duce deja puternicul Ford Mustang GT la un nivel extrem care ar trebui să-l satisfacă chiar și pe cel mai pretențios șofer.”

Michael Goodwin, manager de produs

Setul de supraalimentare va fi disponibil pentru toate modelele Ford Mustang din generația a șaptea echipate cu motor V8 de 5.0 litri (487 CP şi 563 Nm), indiferent de cutia de viteze. Ford Performance Parts va lansa în viitorul apropiat un supercharger kit specific și pentru modelul Mustang Dark Horse.

Setul include un: compresor twin-screw Whipple de 3.0 litri de generația a șasea; tehnologie dublă de trecere a aerului, dublă de trecere a apei, tehnologie dual intercooler brevetată; schimbător de căldură supradimensionat și pompă intercooler cu debit mare; injectoare de combustibil dual beam cu debit mare; conduce de combustibil cu debit mare; un sistem integrat de air-bypass cu intercooler; un throttle body de 92 mm, un sistem dublu de admisie a aerului (120 mm), filtre duble cu debit mare și un Tomahawk V2 flash tool cu capacitate de înregistrare a datelor.

Setul este testat conform standardelor de durabilitate Ford și vine cu o garanție de 3 ani sau 36.000 de mile, fiind, de asemenea, compatibil CARB atunci când este instalat de un dealer sau de un tehnician certificat ASE. Va fi disponibil începând cu 2024.

Împreună cu acest kit a fost prezentat un pachet conceptual FP800S. Acesta este valabil pentru orice coupe Mustang GT și include acest supercharger kit, care se poate comanda separat. Pentru a ajuta la gestionarea puterii suplimentare, FP800S mai include un half-shaft upgrade kit și un street lowering kit. Opțiunile includ un eșapament cat-back Borla Extreme cu terminații de 5.0 inchi în diametru și elemente aerodinamice din fibră de carbon.

Cmentariile sunt închise