(video) Într-un accident grav produs în Peresecina au avut de suferit doi copii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Patru persoane, dintre care doi copii au avut de suferit diferite traumatisme în urma unui accident rutier care s-a produs în după amiaza zilei de ieri pe traseul naţional care trece prin localitatea Peresecina din raionul Orhei. Accidentul a fost înregistrat de poliţie de la ora 13:30.

VIDEO: Inga, martor ocular

Conform informațiilor disponibile, un șofer în vârstă de 27 de ani, fiind la volanul unui automobil de marcă Toyota, care avea ca pasageri doi copii și mama acestora, se deplasa spre orașul Orhei. La un moment dat acesta a fost lovit de un Renault manipulat de o şoferiţă de 38 de ani, care ieşise de pe o stradă secundară fără a se asigura.

În timpul coliziunii, automobilul în care se aflau copiii a fost proiectat într-un Mercedes-Benz Sprinter. În urma impactului, copiii și alți doi maturi au suferit diferite traumatisme.

Conducătorii auto implicaţi posedau permise de conducere corespunzătoare şi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Inspectoratul General al Poliției reamintește tuturor conducătorilor auto să fie prudenți la volan, iar fiecare manevră să o efectueze numai după o temeinică asigurare.

Cmentariile sunt închise