(video) Inundaţii în Moscova: Sute de maşini înecate şi zeci de şoferi prinşi printre ape, așteptând ajutor

Furtunile puternice, care în aceste zile s-au resimţit şi pe teritoriul Republicii Moldova, au afectat şi vestul Federaţiei Ruse. Iar dacă noi am scăpat încă bine merci, în Chişinău doar unele străzi transformându-se în râuri cu o înălţime moderată, atunci mai multe cartiere din Moscova au fost inundate de-a binelea.

Ploaia torenţială din acest weekend a dus la căderea unui volum atât de mare de precipitaţii, încât autorităţile moscovite au recomandat cetăţenilor să stea în case şi să evite călătoriile. După doar o oră de averse mai multe şosele şi străzi s-au umplut cu apă şi au blocat circulaţia rutieră, în timp ce maşinile din mai multe curţi s-au ascuns pe jumătate sau mai mult în apă.

Atenţie dar la “ofertele fierbinţi” care la sigur vor apărea printre anunţurile auto. Nu se exclude că foarte mulţi posesori de automobile inundate le vor usca şi ulterior le vor scoate rapid la vânzare!

https://www.facebook.com/dmitryphotographer34/videos/2326338631005744/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/